Middenbonz-1040

Tarieven

PRIJZEN

Onderaan deze pagina vindt u een bijlage met onze prijzen voor 2019. Dit overzicht kunt u downloaden. Hebt u naar aanleiding van ons prijzenoverzicht nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

U kunt bellen naar 0182-523074 of mailen naar info@bibelebonz.nl

KINDEROPVANGTOESLAG

De financiering van de kinderopvang is een zaak van ouders en overheid. Ouders sluiten zelf een overeenkomst af met het kindercentrum. De rijksoverheid deelt in de kosten voor de kinderopvang. U dient als ouder deze toeslag zelf aan te vragen. Via www.toeslagen.nl kunt u de kinderopvangtoeslag aanvragen. Wilt u alvast weten hoeveel kinderopvangtoeslag u zult krijgen? Via deze link van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken:

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

 Als u deze rekenhulp doorloopt, worden er veel specifieke vragen gesteld. U moet bijvoorbeeld invoeren hoeveel uur u werkt (of uw partner als deze minder uren werkt). Op basis hiervan wordt berekend op hoeveel uur opvang u recht hebt. 

Na de definitieve aanvraag berekent de belastingdienst de precieze hoogte van uw tegemoetkoming. Deze is afhankelijk van uw gezamenlijke inkomen. De toeslag wordt in maandelijkse termijnen vooruit op uw rekening  overgemaakt.

Maandelijks ontvangt u van ons een factuur met het te betalen bedrag.

Voor meer informatie over de Wet Kinderopvang en het downloaden van het aanvraagformulier:

www.belastingdienst.nl/ www.toeslagen.nl

Het landelijk registratienummer (LKR) van Bibelebonz is 151415067.

Prijzen Bibelebonz 2019