MINIBONZ-2014-0728

Vacatures

Werken bij Bibelebonz

BSO Bibelebonz: een begrip in Gouda! De BSO met de mooiste locatie, de leukste activiteiten en het gezelligste team. Kinderen zijn er graag, collega’s werken er met plezier. In totaal komen zo’n 400 kinderen een of meer dagen na school de boel op z’n kop zetten, spelen, stoeien en sporten, en onze pedagogisch medewerkers zorgen dat de middag prettig verloopt.

Vacature HR-medewerker

BSO Bibelebonz is dé BSO van de Goudse binnenstad. Vanwege een veranderende organisatiestructuur én ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve HR-medewerker voor 20-24 uur per week. Ben jij klaar voor je eigen HR-winkel? Ben jij goed in coördineren? Zorg jij ervoor dat alle HR-processen goed verlopen? En ga jij graag ondersteunend te werk in een organisatie die volop in beweging is en waarbij je veel vrijheid krijgt om zaken op te pakken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

De functie van HR-medewerker is een nieuwe functie bij Bibelebonz, waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng. Natuurlijk liggen er ook al wat taken vast. Als HR-medewerker bij Bibelebonz:

 • Verwerk je de personeelsadministratie en bewaak je de voorgang van administratieve processen, draag je zorg voor de uitvoering van wettelijke regelingen en het opvolgen van procedures;
 • Stel je waar nodig processen bij of scherp je ze aan;
 • Coördineer je werkzaamheden die van toepassing zijn bij werving en selectie, in- en uitdiensttreding, ziekteverzuim van medewerkers en verzorg je de bijbehorende correspondentie;
 • Bied je ondersteuning bij HR-gerelateerde projecten;
 • Organiseer je personeelsaangelegenheden;
 • Ben je flexibel en bereid om in te springen voor collega’s of te ondersteunen bij opvangactiviteiten.

Over ons

Met 45 medewerkers is Bibelebonz een kleine kinderopvangorganisatie in de binnenstad van Gouda. We vormen een hecht team en staan pal voor onze kinderen. We zorgen samen voor een fijne en veilige buitenschoolse opvang, en kleuren soms graag buiten de lijntjes. Als organisatie zijn we leergierig, gedreven en volop in ontwikkeling. De HR-medewerker werkt op kantoor met de directie en de collega’s van planning, communicatie en financiën.

Wie ben jij?

Je bent in ieder geval lekker jezelf! Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, grijpt graag kansen en handelt resultaatgericht. Je fungeert als vraagbaak voor collega’s over HR-zaken, communiceert gemakkelijk en bent betrokken, positief en praktisch ingesteld.

En ook:

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van HR en een aantal jaar actuele werkervaring op een HR-afdeling;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent integer, sociaal en mensgericht;
 • Je bent initiatiefrijk en kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Wat geven wij jou?

Een uitdagende en nieuw te ontwikkelen functie, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en mogelijkheden hebt om jezelf verder te ontplooien. Je bouwt mee aan professionalisering van onze HR-structuur en komt te werken in een sfeervolle omgeving met gezellige collega’s. 😊

Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO en een bruto maandsalaris tussen de € 3.192,- en € 4.252,- o.b.v. 36 uur, conform schaal 9. Daarbij bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness.

Enthousiast geworden?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je CV en motivatie vóór 12 februari a.s. op naar directie@bibelebonz.nl. De gesprekken vinden plaats op 15 en 19 februari ‘24. Voor vragen of meer informatie bel Marijke: 06-25237001


Ook hebben we een vacature voor een pedagogisch medewerker (m/v).

We zoeken een leuke collega voor 12-24 uur per week op TSO en BSO (voor- en naschools), verdeeld over twee, drie of vier dagen.

Natuurlijk heb je veel plezier in het werken met kinderen. Je bezit een Mbo 3 of 4-diploma of een Hbo-diploma op sociaal, pedagogisch, sportief (S&B) of creatief gebied. Je bent een pittige en flexibele teamspeler, en woont in of dichtbij Gouda.

Daar stellen wij uiteraard wel wat tegenover:

 • Salariëring volgens de CAO-kinderopvang met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een eindejaarsuitkering van 3% en een vakantietoeslag van 8%.
 • Werken in een sfeervolle omgeving, in het centrum van Gouda.
 • Een veelzijdig takenpakket met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Een fijne baan in een vast team. (we krijgen een 8.6 als werkgever!)
 • Scholingsprogramma’s en trainingen zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Heb je vragen? Bel of app naar 06-54247222. De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek, een meeloop-dag en een afsluitend arbeidsvoorwaarden-gesprek.

BSO Bibelebonz, Lange Groenendaal 46, 2801 LT Gouda

Dé BSO van de Goudse binnenstad!