MINIBONZ-2014-0728

Algemene informatie

Bibelebonz biedt opvang aan kinderen van groep 1 tot en met 8. Kinderen van de Aloysius en Casimirschool worden gebracht naar en gehaald van school. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag voor (vanaf 07.00 uur) en na schooltijd (tot 18.30 uur). Opvang bij Bibelebonz is altijd inclusief vakantie-opvang.

Plaatsing op woensdag en vrijdag is per direct mogelijk. Ook op de voorschoolse opvang zijn voldoende plaatsen. Voor naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag kunt u contact opnemen met de administratie via 0182 523074. Als u in de toekomst opvang nodig hebt op één of meerdere van deze dagen, dan is het verstandig uw kind alvast in te schrijven. Plaatsing geschiedt namelijk op basis van datum van inschrijving.

Medewerkers van Bibelebonz verzorgen de tussenschoolse opvang op de Casimir. De administratie van de TSO (aanmelding, facturering) wordt verzorgd door de Casimir.

Op studiedagen van leerkrachten en tijdens schoolvakanties zijn wij de hele dag (van 7.00 tot 18.30 uur) geopend.

Bibelebonz is geopend tijdens alle schoolvakanties, met uitzondering van de algemene feestdagen. Ook heeft het team van Bibelebonz een of twee dagen per jaar een studiedag. Op deze dagen zijn wij gesloten. In het schooljaar 2022/2023 hebben wij een studiedag op woensdag 10 mei.

De meeste kinderen komen één of meer vaste dagen per week, maar ouders kunnen ook kiezen voor flexibele opvang. Flexibele opvang is echter niet op alle groepen en op alle dagen mogelijk. Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u alleen een vast contract afsluiten. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar de administratie op 0182-523074.